Ben Building Enterprise ApS

Vadsby Bygade 11
2640 Hedehusene
Telefon: 26813339
Email: bbyg@bbyg.dk
Hjemmeside: http://www.bbyg.dk
CVR: 35037993
Antal ansatte: 6
Etableringsår: 2013

Profil

Ejerforhold
Ben Building Enterprise ApS blev etableret i 2013 af undertegnede - Mirena Nikolova og Dimitar Nikolov. Dimitar havde siden 2006 haft sit eget byggefirma, men da vi fandt sammen privat valgte vi også at etablere et firma i fællesskab.

Kompetencer
Alle medarbejdere hos Ben Building Enterprise ApS er uddannede indenfor bygge- og anlægsbranchen.
Dimitar er uddannet murer og blikkenslager. Mirena er uddannet bygningskonstuktør. Derudover dækker vores medarbejder kompetencer indenfor arkitektur og geodæsi, anlægsgartner,beton samt maler- og tømrerfaget.
Vi er i stand til at udføre entrepriser – nybyggeri, renovering, til- og ombygning eller bygningsvedligeholdelse - indenfor følgende fag og håndværk:
• Murer
• Beton
• Tømrer- og snedker
• Maler
• Anlægsgartner
Samtidig har vi vores samarbejdspartnere, som vi løfter forskellige opgaver. På den måde er vi sikre på, at vi kan imødekomme alle behov, vores kunder har.
Vi udfører entrepriser for private såvel som virksomheder og både hoved-, fag-, og underentreprise.

Værdier
Ben Building Enterprise ApS’ mantra er at udføre opgaverne til konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvalitet og service - og med respekt for tidsfristerne.
Mantraet er sådan, fordi det sikrer tilfredse kunder. Vi ved at tilfredse kunder i sidste ende er vores eksistensberettigelse.
Samtidig er det et udtryk for at vi ønsker at have en virksomhed, som vi kan stå inde for. Det er et spørgsmål om faglig stolthed.
Hos Ben Building Enterprise ApS lægger vi vægt på et godt arbejdsmiljø, både på arbejdspladserne og internt i virksomheden. Vi inddrager medarbejderne og sørger for at de får den relevante information og støtte i hverdagen, så gældende krav kan overholdes.

Kontaktpersoner

Navn Stilling Telefon Email
Mirena Nikolova bygningskonstruktør 26813339 msn@bbyg.dk

Referencer

Udskiftning af loft samt gulvklinker i Bygning 40 i Den Britiske Ambassade.

 

Indvendige totalrenovering af Visa Sektion i Den Indonesiske Ambassade.