Bpos

Gevninge overdrev 7
4000 Roskilde
Telefon: 40559544
Email: lee@bpos.dk
Hjemmeside: http://www.bpos.dk
CVR: 32257287
Antal ansatte: 1
Etableringsår: 2010

Profil

Jeg er en performance facilitator som hjælper dig med at vitalisere eller re-vitalisere din organisation for at Booste Potentialet i din virksomhed både på top og bundlinje. vækstviaeksport

Sammen udvikler vi mennesker og virksomheder for at opnå et meningsfyldt liv og en profitabel forretning. Vi gør det ved at tilføre viden, værktøjer og energi som fører til resultater. Vi er en konsulentvirksomhed der har fokus på positiv udvikling og særlig vægt på gennembruds baseret performance. Vi hjælper dig med at få det bedste ud af din organisation.

Vi arbejder kontinuerligt med at FOKUSere PÅ de få vigtige GENNEMBRUD der skaber den ultimative rigtige bevægelse hen imod målet, dagligt.

bpos hjælper mindre og mellemstore danske virksomheder med at Vækste Via Export ved at tilbyde Export potentiale check – Export hjælp til nye markeder – Interim Exportchef og støtte og support til at Go Global se www.eksportguide.dk

Vi arbejder i spændingsfeltet mellem mennesket – kunden og virksomheden og de synergier som opstår i de relationer. Først hos individet så gruppen og dernæst verden. Fokus er på motivation, mening, kundetilfredshed, medarbejdertilfredshed og profitskabelse.

bpos er fokuseret på udvikling af ledere og talenter og tager udgangspunkt i hvad der fylder individer og organisationer med positiv energi, uden at fornægte det negative, som ofte er læring, dynamik og et vigtigt element i den videre udvikling. Evnen til at håndtere det der dræner din organisation for energi, kan være den faktor der frigør virksomhedens sande potentiale. Vi arbejder med grundforudsætninger for high performance, med udgangspunkt i kroppen, hjernen, følelserne og din sjæl og det samspil der er mellem, at få energi og give energi og blive drænet for energi. Vi gennemfører kortere og længere forløb på vore Energy Leadership Academy og en af hovedteserne er, at alt har en modsætning eller en bagside – eksempelvis kræver det god restitution (søvn, hvile, meditation eller pauser) at kunne high performe – “Flip The Coin” er en gennemgribende måde, at anskue verden på gennem dualistisk tilgang. Der er ikke kun en sandhed. Alt er relativt i forhold til omstændighederne i et evigt forandringslandskab hvor svaret ofte er innovative løsninger på et problem vi ikke kendte i går.

bpos tilbyder individuel leder og talent coaching og mentoring , ledergruppe udviklingsforløb, hjælp til Internationalisering og InnovationsWorkshops, samt foredrag.

Vores to kerneværdier er Tillid & Mod

Vi har gjort en forskel for følgende virksomheder: Microsoft – 3F – Folke Ferie – TDC – Man Diesel – SAS Institute – Svendborg Brakes – Jonstrupvang og DTF Travel og en lang række mindre og mellemstore danske virksomheder og coachet ledere/talenter fra blandt andet Novo Nordisk, TDC, Forsvaret og Codan.

Kontaktpersoner

Navn Stilling Telefon Email
Kenneth Lee +4540559544 lee@bpos.dk