Cura A/S

Valhøjs Alle 160 B
2610 Rødovre
Telefon: 41777780
Email: cura@curaskade.dk
Hjemmeside: http://www.curaskade.dk
CVR: 34479372
Antal ansatte: 45
Etableringsår: 2012

Profil

Cura A/S har nu været på det danske skadeservice marked siden 2012 og i den tid har vi formået at slå vores navn fast, både inden for forsikrings branchen, kommuner, hospitaler, boligselskaber samt industrien.

Vores succes skyldes, at vores kunder har fået tillid til os og vores måde at håndtere de mange skader på, inden for brand, vand, skimmel m.m.
Idé grundlaget for vores koncept er baseret på:

Styring
Uddannelse
Dokumentation
Kvalitetssikring
Kommunikation

Til at styre vores skader, har vi, inden for brand, vand, hærværk m.m. dygtige projektledere der har mange års erfaring og som altid holder kunderne i fokus ved at hjælpe vores kunder samt skadelidte/medlem igennem den proces en skade medfører.

Vi udvikler vores koncept løbende og optimerer de forskellige processer, så vi kan blive endnu dygtigere og fremsynet.
Derfor har vi nu i et stykke tid arbejdet på at udvikle vores koncept inden for skimmelopgaver og fugtskader.
Vi har foretaget indkøb af de bedste måleredskaber til endnu bedre og præcise løsninger af opgaverne.
Udstyr alene kan naturligvis ikke gøre det, så vi har derfor ansat dygtige fugt og skimmelteknikkere, der hver i sær er eksperter inden for deres fagområde.
Har du spørgsmål eller en konkret opgave så ring til:

Afdelingsleder og skimmeltekniker Rasmus Stripp tlf. 41 77 77 81 – mail: rss@curaskade.dk

Rasmus har været i branchen siden 2002 hvor han har været inde over alle genrer i skadeservice men de seneste 6 år har koncentreret sig om fugt og særligt skimmel. Vores vision i skimmelafdelingen er, at holde os opdateret, særligt med materialer og dermed kunne tilbyde kunderne en løsning der passer til deres behov.
Skimmel er for mange en ukendt faktor og vi vil, gennem oplysninger og gennemsigtighed løse de udfordringer, som sammenspillet mellem kunde, skadelidte og skadeservice giver.

Vores fugt – og skimmelafdeling har en bred vifte af kompetente sanitører med mange år i branchen, til udførelse af alle typer opgaver, lige fra skimmelsanering, nedbrydning af skadet bygningsdele, til opsætning af affugtning. Dette gælder alt fra simple rumaffugtninger , til specifikke koncentrerede konstruktionsaffugtninger.

Skader / opgaver ringes ind på Cura’s hovednummer 41 77 77 80

Henrik Madsen Jerzy Wroblewski
Adm. Direktør Salgschef

Kontaktpersoner

Navn Stilling Telefon Email
Jerzy Wroblewski Salgschef 41777787 jaw@curaskade.dk