Deis Electric A/S

Irisvej 9
4070 Kirke Hyllinge
Telefon: 36474789
Email: dialog@deis-el.dk
Hjemmeside: http://www.deis-el.dk
CVR: 32147933
Antal ansatte: 5
Etableringsår: 2000

Profil

Deis Electric A/S er som aut. el-installatør total leverandør af elinstallation & transmissions tekniske løsninger. Vi er bosiddende i Bramsnæs på Midtsjælland.

Firmaets målsætning er at udføre et håndværksmæssigt korrekt arbejde, i takt med branchens høje krav til den teknologiske udvikling inden for bygningsinstallation & kommunikationsløsninger.

Vi har fokus på at være effektive, omkostningsbevidste og besidde viljen og evnen til at opretholde et højt serviceniveau.

Vi arbejder ud fra en klar holdning om at kunne tilbyde vore kunder professionelle løsninger igennem den nyeste og mest stabile teknologi . Dette skal sikre en optimal og driftsikker løsning som dermed tilfører vores kunder daglige fordele og merværdi.

Vi er ydermere kendt for vores høje serviceniveau, være dedikere og engageret, hvilket giver dig en yderlige optimal tryghed og sikkerhed indenfor vores område. Før påbegyndelse af opgaver hos vores kunder, udarbejder vi altid tids - og projektplaner samt sikre en fælles forståelse med kunden om mål for leverancer og ansvarsfordeling.

Vores medarbejdere er altid under løbende uddannelse for at opretholde et højt fagligt niveau, og vi som installationsvirksomhed hele tiden er på forkant med den teknologiske udvikling. Vores medarbejdere har mellem 5 og 30 års praktisk erfaring med branchen.

Kontaktpersoner

Navn Stilling Telefon Email
Jesper Deis indehaver 36474789 dialog@deis-el.dk