ENTAS A/S

Tåstrup Hovedgade 28
2630 Tåstrup
Telefon: 92823680
Email: lc@haldoghandberg.dk
Hjemmeside: https://haldoghandberg.dk
CVR: 39155168
Antal ansatte: 24
Etableringsår: 2017

Profil

ENTAS blev etableret i december 2017 som Hald & Handberg A/S som Hovedentreprenørvirksomhed med hovedvægt på bygningsrenovering.
Vi lægger stor vægt på punktlighed, kvalitet, ordentlighed og samarbejde og er således altid garant for professionel og fair tilgang til byggesagerne i alle faser. Vi tilsikrer altid et tillidsbaseret og gensidigt forpligtende samarbejde med såvel kunder som underentreprenører, leverandører og øvrige samarbejdspartnere.
Vi har særlig stor ekspertise indenfor boligrenovering i almensektoren med høj grad af beboerkontakt og håndtering men udfører som udgangspunkt alt indenfor renovering i hovedentreprise.
Vi har egenproduktion indenfor tømrer, vvs og kloakarbejde hvor dette giver mening ifm. de aktuelle hovedentrepriser.
ENTAS er autoriseret VVS-installatør og autoriseret kloakmester.

Kontaktpersoner

Navn Stilling Telefon Email
Lennart Christensen Administrerende direktør 92823680 lc@haldoghandberg.dk

Referencer

Afd.8 Glostrup Boligselskab:  Renovering af 78 badeværelser og                                           vinduesudskiftning samt ombygning af varmecentral.                

Entreprisesum 22 mio.

AKB Lyngby:                                                                         Renovering af 156 badeværelser samt ombygning af varmecentral og øvrige installationer. Entreprisesum 23 mio. 

Wittenberghus KAB:                                                                                                                                                                    VVS entreprisen i en badeværelses renovering.

 

Entreprisesum 5 mio.

AB Søndergodset 1 og 2:                                                                                                                                                                          Døre og vinduesudskiftning, samt facaderenovering.

 

Entreprisesum 4 mio.

Midtsjællands Efterskole:                                                                                                                                                           Renovering af 4 baderum med tilhørende installationer.

 

Entreprisesum 2 mio.

Klyngen/Thors kvarter i Greve:                                                              Renovering af 250 badeværelser og vinduesudskiftning samt renovering af tage og udskiftning af installationer for KAB.                                                             Entreprisesum 45 mio.  

Lundebjerg: 

Renovering af 213 badeværelser, samt ombygning af varmecentral og øvrige installationer for Almenbo.

 

Entreprisesum 40 mio.

Stationsparken II Gladsaxe Boligselskab:

Udskiftning af hoveddøre.

 

Entreprisesum 1 mio.