factum2 kirke hyllinge

Lyndbyparken 17
4070 Kr. Hyllinge
Telefon: 30745371
Email: mju@factum2.dk
Hjemmeside: https://din-tilstandsrapport.dk/
CVR: 41031425
Antal ansatte: 2
Etableringsår: 2011

Profil

I Kirke Hyllinge mellem Frederikssund, Roskilde og Holbæk ligger factum2 kirke hyllinge central placeret.

​Indehaver, Morten Juel er beskikket bygningssagkyndig, der udover tilstandsrapporter og købergennemgang også udarbejder dit lovpligtige energimærke.

Med factum2 kirke hyllinge, får du et samarbejde med en professionel bygningssagkyndig, der har over 30 års erfaring inden for håndværk og byggeri, heraf de seneste 9 år som selvstændig bygningssagkyndig.

Morten er uddannet tømrer, bygningskonstruktør, bygningstaksator, bygningssagkyndig og energikonsulent

factum2 kirke hyllinges professionelle gennemgang af din bolig er din sikkerhed for at handlen er i orden. factum2 kirke hyllinge er således din sikkerhed for en uvildig og gennemsigtig tilstandsrapport. Det sikrer dig mod ubehagelige overraskelser og giver dig tryghed.

Udover dette udfører factum2 ligeledes køberrådgivning. Køberrådgivning giver kunderne informationer om huset, som ikke skal medtages i en tilstandsrapport – f.eks. muligheder for ombygning og behov for vedligeholdelse m.v. Omdrejningspunktet i enhver opgave er, som i hele factum2, professionel rådgivning og kvalitet. Dette sikres blandt andet gennem efteruddannelse og erfaringsudveksling.

Har du behov for hjælp til din byggeansøgning eller anden byggeteknisk rådgivning kan jeg også hjælpe med dette.

Gennem factum2 kirke hyllinge vil du opleve en personlig indgang i alle opgaver, hvilket gør, at du får en tilpasset rådgivning, som er fleksibel og målrettet dine specifikke behov.

Kontaktpersoner

Navn Stilling Telefon Email
Morten Juel Bygningssagkyndig, Energikonsulent 30745371 mju@factum2.dk