Finmann VVS/Entreprise

Tigervej 15
4600 Køge
Telefon: 29261912
Email: bogholderi@finmann.dk
Hjemmeside: http://www.finmann.dk
CVR: 33414978
Antal ansatte: 6
Etableringsår: 2011

Profil

Finmann VVS/Entreprise er et familiefirma beliggende i Køge, som ejes og ledes af teknisk ansvarlig autoriseret GVS-installatør og energivejleder Thomas Finmann Jørgensen og administrativt ansvarlige Conny Corneliussen. Thomas har arbejdet 30 år indenfor VVS-branchen, og Conny har mere end 35 års administrativ erfaring bag sig. Vi er medlem af Installatørenes organisation: Tekniq, som er en arbejdsgiver- og erhvervs-organisation for installationsbranchen og en del af Dansk Arbejdsgiverforening. Vi foretager nødvendig indberetning til officielle myndigheder og har et elektronisk kvalitetssikrings system (KLS) med fotodokumentation samt kontrol- og eventuel afviger registrering. Endvidere beskæftiger vi udelukkende vel-uddannede overenskomst ansatte VVS- og Energispecialister.

Vores faste kundekreds består af større og mindre erhvervsvirksomheder, boligselskaber og private ejerboligforeninger. Vi har samtidig stor erfaring med at udføre drift- og vedligeholdelses-opgaver for især det offentlige på over 70 forskellige skoler og over 400 forskellige institutioner som fx børnehaver, vuggestuer, fritidshjem, bofælleskaber og kollegier. Dertil har vi vores gang på special-institutioner, idrætsanlæg, kulturhuse, museer, svømmehaller, brandstationer, biblioteker med videre.

Udover udførelse af autoriserede VVS-opgaver i hele stor-København samt Køge og omegn, har vi omfattende erfaring med udførelse af total entrepriser. Vi har et fast samarbejde med autoriseret El-installatør, autoriseret kloakmester, tømrer, murer, maler, gulvmand, ventilationstekniker, isolatør, nedbryder og asbest saneringsmand. Vi tilbyder således hele viften af håndværksgrupper indenfor daglig drift- og vedligehold, ejendoms service, flytteistandsættelser og renoveringer.

Når der skal findes løsninger, vægter vi en positiv og imødekommende dialog med kvalificeret råd og vejledning, så forventninger afstemmes med muligheder, økonomi og budgetter. Vi lever af tilfredse kunder, som ringer igen og igen med nye opgaver. Forudsætningerne herfor er naturligvis at beskæftige kompetente og velfungerende medarbejdere på en attraktiv og rar arbejdsplads med fokus på overholdelse af gældende sikkerheds- og miljø krav, en vedligeholdt arbejdspladsvurdering (APV), og det samfundsmæssige ansvar, der ligger i at uddanne nye unge VVS- og energispecialister.


Med venlig hilsen
Finmann VVS/Entreprise
Kontaktpersoner

Navn Stilling Telefon Email
Thomas F. Jørgensen Indehaver/Aut. GVS installatør 2926 1912 tfj@finmann.dk
Conny Corneliussen Administrativ ansvarlig 2926 0426 bogholderi@finmann.dk

Referencer

Finmann VVS/Entreprise har stor erfaring med at udføre drift- og vedligeholdelses-opgaver for især det offentlige på over 70 forskellige skoler og over 400 forskellige institutioner som fx børnehaver, vuggestuer, fritidshjem, bofælleskaber og kollegier. Dertil har vi vores gang på special-institutioner, idrætsanlæg, kulturhuse, museer, svømmehaller, brandstationer, biblioteker med videre.

 

Vi har tidligere haft en rammeaftale på Nørrebro i København, og vi har eksisterende rammeaftale med Ballerup Kommune og RUC i Roskilde på VVS Drift- og vedligeholdelsesopgaver