Håndværkernøglen.dk

Fjordager 44
4000 Gevninge
Telefon: 46597510
Email: info@ej-reklame.dk
Hjemmeside: http://haandvaerkernoeglen.dk
CVR: 14740406
Antal ansatte: 7
Etableringsår: 1984

Profil

Fordele ved at vælge en lokal Håndværker
Gennem samarbejdet med dig får din foretrukne lokale håndværker et godt kendskab til dit hjem. Næste gang du får brug for hjælp, kan han hurtigt og nemt rådgive dig om opgaven, fordi han har besøgt dig før. Du behøver altså ikke forklare dig forfra hver gang. Af samme grund er serviceniveauet helt i top hos lokale håndværkere – de værner om deres ry, for de vil gerne have, at du ringer en anden gang

Find din lokale håndværker her

Du kan vælge mellem 750 lokale håndværkere
Et håndværkertilbud fra din lokale håndværker er gratis og uforpligtende.
Bank på den digitale dør hos din lokale håndværker – han vil rigtig gerne give dig et godt tilbud.
Håndværkernøglens fornemste opgave er at sætte dig i direkte kontakt med den helt rigtige håndværker. Der er mange håndværkere i dit lokalområde, sikkert mange flere end du er klar over. Og hvor skal du så starte? Du skal starte her hos Håndværkernøglen, for vi har samlet dem og deres specialer på ét sted. Du skal blot banke på håndværkerens digitale hoveddør og bede om et godt tilbud på din opgave.

Hvordan finder du en lokal Håndværker på Håndværkernøglen?
Først vælger du, hvilken kommune du bor i. Herefter vælger du den aktuelle faggruppe. Når du har gjort det, får du vist en oversigt – eksempelvis over alle de elektrikere i Roskilde kommune, som er klar til at hjælpe dig med stort og småt. Du kan læse om hver enkelt håndværkers interesser og specialer, og du har adgang til alle hans kontaktinformationer. Så er der bare tilbage at give ham et kald.

Det bedste argument for at vælge en lokal Håndværker:
Du sparer både tid og penge. Du ved nok, at håndværkeren tager sig betalt pr. time, han bruger på din opgave. Men har du tænkt på, at han starter uret, så snart han sætter sig bag rattet og begynder turen mod dit hjem? Derfor giver du dig selv en betydelig rabat ved at finde en lokal håndværker. Desuden får de unge håndværkere bedre muligheder for at finde lokale lærepladser, når du giver din opgave til en håndværker tæt på dig.

Hvad er en god Håndværker?
Se, det er et godt spørgsmål. Vi har et par bud, som vi tror, at du vil synes om. Håndværkere har ry for at have ondt i punktligheden. Det ry kender håndværkerne godt selv. Derfor kommer en god håndværker til tiden, når I har lavet en aftale, så du ikke behøver at stå til rådighed mellem solopgang og solnedgang. En god håndværker ved også godt, at du ikke har lyst til at bruge resten af dagen i selskab med støvsuger og vaskeklude, når han har været på besøg. Derfor rydder han op, inden han går. Til sidst er det vigtigt, at en lokal håndværker inddrager dig i processen og forklarer dig, hvad der foregår. På et sprog, du forstår. Fagudtryk og teknik gemmer han til kollegerne

Bed din lokale håndværker om at få dit tilbud og den efterfølgende aftale på skrift
For din egen skyld, men også for håndværkerens. Selv hvis der blot er tale om en lille opgave, er det en god ide at få den på skrift. En håndværkeraftale kan se ud på flere måder, men de vigtigste elementer at få klarhed omkring er følgende: - Adressen, hvorpå håndværkeren skal udføre opgave - Håndværkerens egne oplysninger - Hvilken opgave håndværkeren skal udføre og dens omfang - Prisen på opgaven - Tidshorisonten for opgaven - En oversigt over, hvilke materialer håndværkeren skal bruge og i hvilken kvalitet - Øvrige relevante forhold Aftalen kan være en stor hjælp for dig, hvis der opstår uenigheder i forbindelse med håndværkerarbejde.

Kontaktpersoner

Navn Stilling Telefon Email
eric jernberg Direktør 46597510 e.j.reklame@adr.dk