Installatøren og Entreprenøren

Råbjerg 7
2690 Karlslunde
Telefon: 60146464
Email: info@i-evvs.dk
Hjemmeside: https://i-evvs.dk/
CVR: 39145626
Antal ansatte: 4
Etableringsår: 2017

Profil

Installatøren og Entreprenøren er en autoriseret VVS-installatør med kontor beliggende i Karlslunde. Virksomheden udfører autoriserede vvs-installationer for erhvervslivet samt den offentlige sektor. Firmaet drives af Martin Attermann, som har en over 20 år lang karriere bag sig i vvs-branchen.

Virksomheden tilbyder deres services inden for Totalentreprise, VVS Entreprise, Varme, Badeværelse, Bygherre og Murerarbejde.
Virksomheden er specialister i VVS opgaver, med med virksomhedens mange forskellige samarbejdspartnere indenfor forskellige fag i branchen, kan de klare enhver opgave inden for byggeri projekter.

Du skal vælge Installatøren og Entreprenøren fordi det sikrer dig et samarbejde med en seriøs og professionel samarbejdspartner igennem hele entreprisen. Derudover har virksomheden stor erfaring med vvs-entrepriser. Denne erfaring har de opnået gennem mange afsluttede sager og projekter. Virksomheden lægger vægt på at have kunden i fokus og går op i en håndværksmæssig stolthed og prioriterer præcision samt god kommunikation og et godt arbejdsmiljø.
Virksomheden er repræsenteret af Tekniq og Byg Garanti ordningen, for at sikre deres kunder de bedste forudsætninger. Derudover er virksomheden som samarbejdspartner i stand til at stille de økonomiske garantier, der måtte kræves ved større vvs-entrepriser op til 10 mio. dkk.

Virksomhedens åbningstider er som følger:
Mandag - Torsdag: 8:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00