Knit Garden

Skullerupvej 18
4330 Hvalsø
Telefon: 60530306
Email: louise@knitgarden.dk
Hjemmeside: http://www.knitgarden.dk
CVR: 40251588
Antal ansatte: 0
Etableringsår: 2019

Profil

Knit Garden er en garnbutik ude på landet. Vi holder til mellem Kisserup og Kirke Saaby, i et gammelt bondehus, omkranset af marker, i Nationaleparken Skjoldungernes Land.

Hos Knit Garden kan du finde kvalitetsgarner fra CaMaRose, Filcolana, Isager, økologisk garn fra Onion og håndfarvet garn fra Sysleriget. Du kan også finde lækkert strikkeudstyr - lædertasker fra danske Muud, strikketilbehør fra CocoKnits og Knit Pro, og opskrifter fra mange independent strikkedesignere som PetiteKnit, Popknit, Annette Danielsen, Susie Haumann, A Nordic Knittingtale, Mille Fryd og Spektakelstrik.
Jeg har samarbejde med forskellige kunsthåndværkere, og fører derfor flere unikke ting i butikken, bl.a. hånddrejede hæklenåle, en særlig Strikkering (som er et samarbejde med en dygtig guldsmed), håndlavede strikkepinde etuier i kernelæder og håndlavede maskemarkører.

Derudover kan du også købe små værtindegaver, såsom goumet-vingummi og smykker.

Butikken er blevet til et lille udflugtsmål og åndehul for folk fra hele Sjælland og turister - her er nu også skønt. Fra efteråret 2020 har jeg åbent ons-fre 12-17 og lørdage 10-13.
Og lejlighedsvis kurser og strikkecaféer.
Webshoppen er altid selvfølgelig altid åben: www.knitgarden.dk

Mange kunder finder butikken via www.facebook.com/KnitGarden.dk og på www.instagram.com/KnitGarden_dk

Bedste hilsener,
Louise

Kontaktpersoner

Navn Stilling Telefon Email
Louise Rothe Knust Ejer 60530306 louise@knitgarden.dk