Kvalitetshåndværkeren ApS

Lyndbyparken 38
4070 Kirke Hyllinge
Telefon: 22525481
Email: dn@kvalitetshandvarkeren.dk
Hjemmeside: http://www.kvalitetshandvarkeren.dk
CVR: 34207453
Antal ansatte: 4
Etableringsår: 2007

Profil

Mit navn er Dennis Nielsen, jeg er tømrer/ snedkermester, og indehaver af Kvalitetshåndværkeren, som jeg startede op d. 1. juli 2007.

Den 1. januar 2012 omdannede jeg firmaet til ApS.

Jeg er udlært i et lille tømrerfirma i Lejre i 1997, og derefter har jeg i 10 år arbejdet som tømrer/snedkersvend . I de 10 år har jeg prøvet en masse spændende og udfordrende opgaver, som har givet mig styrke og erfaring nok til at starte min egen tømrer/snedkervirksomhed, hvilket er noget jeg altid har drømt om.

Jeg prioriterer kvalitet og et godt håndværksmæssigt korrekt udført arbejde højst, og kan bedst lide at have nær kontakt til mine kunder.

Jeg udfører alt indenfor tømrer- og snedkerarbejde, og min holdning er at ingen opgaver er for små eller for store, lige meget om det er et vindue der binder, en dør der knirker, eller en tilbygning der skal laves. Jeg er altid glad for at komme ud til en ny udfordring.

Kvalitetshåndværkeren leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Kontaktpersoner

Navn Stilling Telefon Email
Dennis Nielsan Ejer 22 52 54 81 dn@kvalitetshandvarkeren.dk