Living Concepts ApS

Hornsherredvej 282, Lyndby Strand
4070 Kirke Hyllinge
Telefon: 40544808
Email: dorte@livingconcepts.dk
Hjemmeside: http://livingconcepts.dk
CVR: 34618658
Antal ansatte: 1
Etableringsår: 2012

Profil

Turisme- og erhvervsudvikling

Konsulenten Dorte Kiilerich arbejder som destinations- og forretningsudvikler, tur- og oplevelsesdesigner, rejseblogger, workshop facilitator, sekretariat for Lejre Erhvervsforum, partner og projektudvikler af Pop Up Beds for Nationalpark Skjoldungernes Land, formidlingspartner hos en del af Herslev klyngen samt et aktivt bestyrelsesmedlem i en række bestyrelser.

Som tur- og oplevelsesdesigner har Dorte udviklet sine helt egne rejseprogrammer kaldet Countryside Break. Målgruppen er voksne livsnydere og indholdet viser Danmarks naturskønne egne frem for madelskere og havefolk. Dorte har fokus på gourmetoplevelser i særklasse, håndplukkede finurligheder, oplevelser hos skønne historiefortællere og overnatningssteder, der er udvalgt for deres helt særlige atmosfære.

Som Feng Shui indretningskonsulent er Dorte klar med rådgivning, når du vil forbedre indretningen og værtskabet på dit overnatningssted. Eller når du vil øge overnatningsstedets synlighed og lækkerhed på nettet. Rådgivningen henvender sig til feriehusudlejere- og ejere, bade- og boutiquehoteller, bed & breakfast, vandrehjem og luksushytter.

Firmaet Living Concepts hylder og dyrker det gode liv på landet og har til huse i Pippihuset i Nationalpark Skjoldungernes Land ved Roskilde Fjord. Pippihuset inviterer indenfor til tematiske workshops i det kreative værksted, med frokost på verandaerne og kaffe i stuerne. Hvis da ikke lige vejret indbyder til haven ved fjorden.

Hjertelig velkommen.Kontaktpersoner

Navn Stilling Telefon Email
Dorte Kiilerich Adm. direktør 40544808 dorte@livingconcepts.dk

Referencer

På LinkedIn er mine faglige kompetencer endosseret 769 gange og dette er et citat fra LinkedIn:

"Dorte er en af de mest inspirerende mennesker jeg kender. Hun nder altid nye måder at løse problemstillinger på og har evnen til at arbejde både strategisk og operativt på samme tid".

“Vil man have forretningsudvikling, professionalisme, faktuel viden, konsekvent og målrettet ledelse, og ikke mindst fremragende resultater inden for turismeudvikling, så…..”

Her kan du læse mere på LinkedIn:

https://www.linkedin.com/in/dorte-kiilerich-00258718/