Logo Design Studio

Merianhaven 8
4330 Hvalsø
Telefon: 25342772
Email: info@logodesign.studio
Hjemmeside: https://logodesign.studio
CVR: 31391237
Antal ansatte: 1
Etableringsår: 2020

Profil

I midten af 2020 startede jeg Logo Design Studio.

Et lille bureau som primært beskæftiger sig med unikt og professionelt logodesign - til både danske og internationale kunder.

I forvejen driver jeg til hverdag bureauet Vektropol som er et grafisk bureau der beskæftiger sig med både webdesign og grafisk design. Igennem det første år med Vektropol (startede i 2019) oplevede jeg en stigende efterspørgsel efter logodesign - faktisk så meget, at det udgjorde 70% af min omsætning, og derfor besluttede jeg mig for at lave en "søster-virksomhed" som er dedikeret til design af logoer.

Logo Design Studio er som sagt henvendt til kunder over hele verden, og udover en lang række danske kunder, har jeg designet logoer til virksomheder i England, USA, De Forenede Arabiske Emirater, Tyskland m.v.

Jeg ved at et professionelt logo kan tilføre en virksomhed stor værdi, for et logo er ikke bare et logo. Det gør en virksomhed genkendelig, det giver en identitet - både internt og eksternt, og det øger tilliden til virksomhedens brand.

Som logodesigner tager jeg altid udgangspunkt i virksomheden. Det kan være i dens produkt eller ydelser, i værdier, i virksomhedens historie eller noget helt fjerde. Med andre starter jeg altid med en god portion research, inden arbejdet med skitserne går igang.

Når du bestiller et nyt logo hos mig, så følger der naturligvis masser af god service med. Jeg arbejder ud fra princippet "design indtil du er tilfreds", og du har derfor ubegrænsede revisioner. Du får også alle nødvendige filer, versioner og formater leveret i en komplet logobank.

Se meget mere på min hjemmeside.

Kontaktpersoner

Navn Stilling Telefon Email
Christian Cortsen Grafisk designer 25342772 info@logodesign.studio

Referencer

Logodesign til Gentro Clothing

Logo til Spitz

Logo design til WavePoint Studio

Firmalogo til MicroBak