Malerfirmaet Niels Hansen ApS

Kornblomstvej 5
4070 Kirke Hyllinge
Telefon: 28402341
Email: maler@nielshansen.dk
Hjemmeside: http://www.nielshansen.dk
CVR: 26078318
Antal ansatte: 7
Etableringsår: 1999

Profil

Malerfirmaet Niels Hansen ApS er et mindre malermesterfirma, der så dagens lys i 1999.

Firmaet er ejet og under daglig ledelse af Niels Hansen.

Det grundliggende i firmaet er, at enhver kunde skal have det optimale resultat, med henblik på kvalitet, service og udseende.

Derefter at drive en sund forretning, med fokus på at skabe en god og attraktiv arbejdsplads for firmaets medarbejdere.

Firmaet beskæftiger 7 medarbejdere og miljøet er uformelt. Vi har til huse på en dejlig ejendom i Kirke Hyllinge og kører rundt på hele Sjælland.

Siden Malerfirmaet Niels Hansen ApS blev grundlagt i 1999 har virksomheden udviklet sig til en moderne virksomhed, der via en troværdig tilgang til den enkelte byggeopgave har udviklet sig til en foretrukken partner for den professionelle bygherre og hovedentreprenør.
Aktiviteterne omfatter udførelse af fag- og underentrepriser for erhvervsliv, dagligvare- og detailhandel,
forsikringskader, samt offentlige institutioner og almennyttige boligselskaber.

Opgavernes karakter spænder vidt fra administrations-, lager og produktionslokaler, til dagligvarebutikker, almennyttige boliger, hoteller, flyttelejligheder, bo-institutioner, facader, vinduesrenoveringer samt skoler, gymnasier og børnehaver.

Vi har til huse i en dejlig landejendom i Kirke Hyllinge, hvorfra der med en professionel indstilling, krydret med faglig kompetence og professionelle anerkendte produkter, skabes rammen for vores levering af 1. klasses arbejde, hvor vi i samlet flok, naturligt løfter mod de fælles mål, hvor humor er en naturlig del af hverdagen og kommunikation er et nøgleord. Alle medarbejdere hos Malerfirmaet Niels Hansen ApS, sætter en ære i at være med til at skabe et resultat, som vore bygherrer og samarbejdspartnere bliver glade for bagefter, med kvaliteten i højsædet.

www.nielshansen.dk

Malerfirmaet Niels Hansen ApS - når bedre er muligt!

Kontaktpersoner

Navn Stilling Telefon Email
Niels Hansen Malermester 28402341 maler@nielshansen.dk