Mesterflyt ApS

Rørvangsvej 43A
4300 Holbæk
Telefon: 61700750
Email: info@mesterflyt.dk
Hjemmeside: http://www.mesterflyt.dk
CVR: 38662619
Antal ansatte: 20
Etableringsår: 2017

Profil

SKAL DU HAVE HJÆLP TIL ERHVERVSFLYTNING? VI FLYTTER DIG PÅ HELE SJÆLLAND!
Skal du flytte til nye lokaler?


​Er du på vej til et nyt og større kontor eller måske noget mindre og mere økonomisk – eller noget helt tredje? Så mangler du helt sikkert et professionelt flyttefirma, der kan klare alt det praktiske for dig. I MesterFlyt har vi stor erfaring inden for alle former for erhvervsflyt og hjælper dig og dine ting med at komme hurtigt og sikkert på plads.


Med overblik er du sikkert på vej
Er du i den situation, at din virksomhed skal være mobil for en stund, er det meget vigtigt, et godt overblik bevares. Du har helt sikkert nok at se til, da telefonen stadig skal passes og kunder serviceres samtidig med, at inventar, arkiver samt computere skal pakkes ned.

På baggrund af vores store erfaringer med flytning for erhverv. er vi mestre i at bevare overblikket og sørge for, alt bliver gjort i den mest praktiske rækkefølge.

Mesterflyt har stor erfaring med flytning for erhverv
​– også flytning af arkiv!
Vi tror på, at et grundigt forarbejde er forudsætningen for en succesfuld flytning. Derfor sender vi altid en erfaren flyttekonsulent, som nøje planlægger flytningen i samarbejde med jer.

Desuden udarbejder vi vejledninger til nedpakning, farve planer og mærkning af jeres inventar. Med vores aktive samt personlige betjening sikres I, at eventuelle problemer altid bliver løst hurtigt.
Har I brug for rådgivning, er I altid velkommen til at ringe til os på telefon 61 700 750.

HUSK at I kan låne eller købe flyttekasser, bobleplast, tape og alt det andet, der skal sikre jeres inventar. Vi flytter på hele Sjælland.

Kontaktpersoner

Navn Stilling Telefon Email
Victor Helgogaard Direktør 26240932 victor@mesterflyt.dk