Mie-Kerstine.dk

Skovbrinken 53
4060 Kirke Såby
Telefon: 42710442
Email: MieKerstineConsult@outlook.dk
Hjemmeside: https://mie-kerstine.dk/
CVR: 40534296
Antal ansatte: 1
Etableringsår: 2019

Profil

Mit navn er Mie
Jeg er;
Certificeret kostvejleder med speciale i vægttab og sportsernæring
Certificeret personlig outdoor træner
Certificeret Personlig træner med speciale i vægttab
Mentor for kvinder med PCOS

Jeg skiller mig ud fra de øvrige online kostvejledere og coaches. Jeg sætter en ære i at lære DIG at kende, og hjælpe dig individuelt med lige præcis det du har brug for.
Jeg er omsorgsfuld, nærværende, støttende og personlig. Og samtidig professionel, og dygtig til det jeg gør.
Jeg vil aldrig presse dig til at det skal gå hurtigere, jeg vil presse dig til det tempo du er klar til. Og vi vil i fællesskab ligge en plan for dig.

Jeg lære dig, at leve et liv uden restriktioner og madstress.
At skabe gode vaner i din hverdag
Og skabe et mindset der kan klare hverdagens udfordringer.
Som coach går jeg MEGET op i at DU får værdi for dine penge, og at jeg kan give mig 100% hen til dig der er i forløb.

Jeg bruger naturen som terapi og legeplads, og tilbyder derfor også personlig træning og træningshold i naturen - det giver den fedeste følelse at bruge sin krop og blive luftet godt igennem imens :)

Det har er et udpluk af hvad jeg tilbyder, du er velkommen til at kontakte mig eller læse meget mere på min hjemmeside :)

Kontaktpersoner

Navn Stilling Telefon Email
Mie Kerstine Ejer 42710442 MieKerstineConsult@outlook.dk

Referencer

Hej Mie
Så sluttede 6 skønne uger hos dig !
Jeg meldte mig til forløbet da jeg havde fået konstateret pcos og kort tid efter blev sygemeldt med stress. Jeg prøvede selv og finde hoved og hale i pcos junglen, men uden held.
Jeg havde et brændende ønske om at tabe mig, men uden strikse restriktioner. Samt blive mere aktiv. Inden forløbet dyrkede jeg ingen form for motion og Var meget træt hele tiden.
Det har været 6 lærrige uger for mig.
Du er virkelig god til at tage udgangspunkt i de behov/problemstillinger som man personligt lige står med.
Jeg har fået en masse værktøjer og en støtte samt forståelse for hvordan jeg kan komme videre i denne pcos verden.
Jeg føler at jeg med din guiden i de 6 uger har fundet min egen vej igennem denne jungle, til en varig pcos venlig livstil.
Du er en fantastisk skøn person, som formår at smitte med din livsglæde. Man bliver selv helt energifyldt og glad i låget, af dine storys, vores tlf samtaler mv.
Du er der til at heppe på en når man synes det har været lidt svært samt været god til at få en til at se ens små sejre 🤗
Jeg har nu tabt mig 5,1 kg og 9 cm om maven. Jeg er blevet meget mere aktiv i hverdagen og Jeg føler en helt anden energi og har det rigtig godt i min krop.

Jeg kæmper forsat videre efter dette forløb !💪
Jeg fortryder ikke et sekund st jeg meldte mig til et forløb hos dig.
Tak for dig ❤️

Har haft taget et forløb hos Mie med henblik på vægttab, og det var lige nøjagtig hvad jeg fik! I de sidste 3 år har jeg gerne ville tabe mig, men da jeg ikke helt vidste hvor meget/lidt jeg måtte spise samt manglende motivation skete der bare ikke rigtig noget.
Nu kun 4 uger efter at have været startet hos Mie er jeg nede i en vægt jeg ikke har været i nærheden af de sidste par år, og motivationen er kommet tilbage, så nu skal den gode stime bare føres videre 😁
Mie er utrolig god til at forklare tingene så de bliver simple, og det var rigtig godt for mig da mit overskud ikke var til den helt store forkromede kostplan med træning mange gange om ugen. Ved at hun gav mig noget helt basic viden, og at vi skruede på nogle småting har det gjort at istedet for at tage på, har vi vendt det til at jeg stille og roligt taber mig. Og det bedste af det hele er at jeg ikke føler jeg er på kur da intet mad er forbudt. 😛
Er så glad for at have fået knækket koden til hvordan jeg skulle komme igang med mit vægttab, så jeg kan ihvertfald helt sikkert anbefale et forløb hos Mie 😃