Murermester & aut. kloakmester Svend Thomsen

Særløsevej 9
4330 Hvalsø
Telefon: 30453030
Email: svend@murersvend.dk
Hjemmeside: http://murersvend.dk
CVR: 31696356
Antal ansatte: 3
Etableringsår: 1986

Profil

Vi er det lille personligt ejede murerfirma, som har eksisteret siden 1986. Vi er dog blevet lidt større med årene og er ikke kun mester selv. Nu har vi også 3 murersvende ansat i firmaet, heraf er de 2 udlært i vores murerfirma. Her udover har vi også ansat en autoriseret kloakmester, som også er uddannet murer og søn af firmaet.

Vores speciale er alt indenfor renovering af badeværelser og vådrum. Vi samarbejder med andre lokale håndværkere som tømrer, elektriker, VVS, maler og arkitekt og derfor er vi i stand til at kunne levere den færdige vare. Vi har haft dette samarbejde i mange år og vi har modtaget mange tilkendegivelser om stor tilfredshed med dette samarbejde, da vores store erfaring igennem årene gør, at vores tidsplan holder og dermed, at vi har en tilfreds kunde.

Vi udfører også andre opgaver som etablering af hovedtrapper med granit, facaderenovering og alt forefaldende murerarbejde.
Vi ønsker ikke at gøre os bedre end vi er, og derfor siger vi hellere nej, hvis vi kan se, at arbejdet ikke kan udføres inden for tidsrammen. Kunden skal kunne stole på vores ord.

Dansk Byggeri
Vi har altid været medlem af Dansk Byggeri og derfor har vi også den Garantiordning, som dette giver, samt at vi har overenskomst med 3F.

Kloak
Da vi har ansat en autoriseret kloakmester i vores firma, kan vi også klare opgaver inden for denne genre. Vi arbejder ud fra KLS - kvalitetsledelsessystemet - som har til formål at sikre, at installationer på autoritetsområdet udføres og serviceres korrekt af hensyn til sikkerhed, sundhed og miljø.

Snerydning og saltning
Vinteren er lunefuld, men vi forsøger altid at være på forkant med, hvordan vejret udarter sig igennem døgnet. Dermed kan vi levere den bedste service indenfor saltning og snerydning. Vi tilbyder alt indenfor snerydning og saltning af p-pladser, stier og andre arealer med store og små maskiner.

Belægning
Udførsel af alle slags belægninger og mindre asfaltreparationer