Partybus.dk ApS

Ledreborg Alle 22
4000 Roskilde
Telefon: 40552350
Email: info@partybus.dk
Hjemmeside: http://partybus.dk
CVR: 38275771
Antal ansatte: 4
Etableringsår: 2009

Profil

Vi kører dig sikkert til frem og tilbage på den måde du ønsker.

Partybus.dk er Størst, Ældst (2009) måske Bedst - Fornuftige priser, de mest Originale & er landsdækkende og har den Største, og mest alsidige persontransportpark af køretøjer.

Vi har over 150 m partybus. Det er din garanti for vi kan hjælpe dig 99,7%, vi har også eget værksted som gør at busserne løbende serviceres. Vi har landets største partybusser med plads til 100 pass. pr. bus, og med Danmarks største dansegulv.

Vi kan flytte ca. 1.000 pass. i vore egne busser. Du kan tilslutte din playlist via AUX/BT/USB ladekabel i vores busser, du kan medbringe dine egne drikkevarer i vores partybusser, det er lovligt. Vi holder også rygepauser hvis behov.

FriBar er ikke lovligt iht Politiet.

De fleste af vores busser er lidt åbne om sommeren og har derfor god ventilation og indeklima og imens de er tillukket om vinteren.

Vi har midi-, megapartybusser 12/19m. Alle med miljøfilter, vi kører i alle danske byer også i udlandet. Turistbusser, vipbusser, handicapbusser, bandbusser, limousiner, filmbus, studenterbus, showbus, osv. Vi kører "studenterkørsel" hele året. You Name It - We make it. Vi burde have det rigtige køretøj til dig ellers løser vi det normalt, så du får dit behov dækket til enhver opgave indenfor persontransport.

Busser er ombygget med Stort musikanlæg, Stort dansegulv, pole, discolys, røgkanon, kopholdere, sofaer osv.Book din bus og få pris på www.partybus.dk

Moviebus/filmbusProduktion since 2011 vi har filmbusser sminketrailer omklædningstrailere toilettrailere, badtrailere, bådtrailer og kombi mm

Kontaktpersoner

Navn Stilling Telefon Email
Kim Lærkesen Direktør +45 46 46 26 00 info@partybus.dk