Skovborg & Co. ApS

Kongemarksvej 90
4000 Roskilde
Telefon: 70701203
Email: kontakt@skovborgco.dk
Hjemmeside: http://www.skovborgco.dk
CVR: 35044787
Antal ansatte: 4
Etableringsår: 2007

Profil

Skovborg & Co. ApS yder forskellige former for business support til ledelser, nationale og internationale selskaber, familieejede virksomheder og bestyrelser.

Vi har mere end 9 års erfaring med Interim Management og som sparringspartner for virksomheder af forskellige størrelser inden for forskellige brancher. Så uanset om du er direktør i din egen forretning eller adm. direktør af en multinational virksomhed, har vi en økonomiløsning, der kan hjælpe dig, og som bliver skræddersyet til jeres behov.

Fokus er på at sikre dig og din virksomhed fremskaffelse og rapportering af valide, økonomiske tal, så der er et præcist, økonomisk grundlag at træffe beslutninger på baggrund af.

Skovborg & Co. ApS tilbyder rådgivning og support indenfor 3 hovedområder
* Skovborg Management der tilbyder oprydning og strømlining af økonomifunktioner
* Skovborg Økonomi der tilbyder regnskabsmæssig assistance, ledelsesrapportering og outsourcing af administrative opgaver
* Skovborg Acadamy der tilbyder online kurser til virksomhedens ledelse, dens ansatte eller til dig som gerne vil videreuddannes og dygtiggøres inden for dit felt.

Skovborg & Co. ApS har Anette Skovborg Jespersen ved roret. Anette er uddannet Registreret Revisor FSR med HD(r), og siden 1986 har hun arbejdet i revisionsbranchen. Hun har være ansat hos PriceWaterhouseCoopers i 10 år, og har 9 års erhvervserfaring som leder af forskelligartede økonomifunktioner i både ind- og udland. Bl.a. hos Pfizer og B&O. I 2005 begyndte Anette som Interim Manager og sparringspartner for virksomheder, så hendes erfaring er lang, og hendes økonomiske ballast er velfunderet.

Vælger du Skovborg & Co. ApS som din økonomiske rådgiver, er du sikker på at få enkle, gennemskuelige og – ikke mindst – professionelle værktøjer, du kan bruge til at justere og forbedre virksomhedens økonomifunktion. Hos Skovborg & Co. ApS får du et fundament for vækst.

Referencer

Vores referencer kan du finde på Skovborg & co ApS internetside eller på linked In

Såfremt du ikke fandt en reference vedrørende den uløste opgaver du sidder med, er du velkommen til at kontakt os.