Tekst og Billede

Højbyvej 39 A
4320 Lejre
Telefon: 22959569
Email: th@tekstogbillede.dk
Hjemmeside: https://www.tekstogbillede.dk/
CVR: 27002064
Antal ansatte: 1
Etableringsår: 2015

Profil

Velkommen til Tekst og Billede.

Jeg fortæller virksomheders historier gennem foto og video, herunder deres arbejde med grøn omstilling. Jeg skaber værdi for mine kunder ved at visualisere deres budskab til brug på hjemmeside og SoMe, og som links i nyhedsbreve og onlineartikler. Det giver stigende opmærksomhed, øget omtale og bedre bundlinje.

Mit fokus er visuel storytelling, og min ekspertise er skarpvinklede, fængende og faktabaserede historier med udgangspunkt i virksomhedens værdier.

Kombinationen af lyd og billede gør budskaber lettere at forstå og huske – derfor er en profilvideo et stærkt og effektivt kommunikationsredskab til at skabe blikfang og synliggøre din virksomhed, dine produkter og aktiviteter. Der er utallige muligheder for at benytte video i virksomhedsregi.

Som journalist har jeg mange års erfaring med visuel forståelse, interviews og fortælling af den gode historie, og kombinerer den journalistiske og fotografiske tankegang i alle facetter af produktionen. Med andre ord sørger jeg for tilrettelæggelse, journalistisk vinkling af budskabet, optagelse, god lyd og redigering ‘ind til benet’.

Kvalitetsniveauet af fotos på din virksomheds hjemmeside er en del af virksomhedens visuelle identitet og dens ansigt udadtil. Jeg hjælper dig med at holde hjemmesiden opdateret med nye fotos, der afspejler virksomhedens aktiviteter og professionalisme.

Herudover skriver jeg pressemeddelelser, artikler og nyhedsbreve for mine kunder.

Jeg får øje på dine historier, så omverdenen får øje på dig.


Trine Helene Henrichsen
Foto- og videojournalist

Kontaktpersoner

Navn Stilling Telefon Email
Trine Helene Henrichsen Foto- og videojournalist 22959569 th@tekstogbillede.dk