TEKSTPERTEN - få styr på mailboksen

Vængegårdsvej 29, Allindelille
4370 Store Merløse
Telefon: 60681939
Email: Lise@LiseEvaldHansen.dk
Hjemmeside: http://www.LiseEvaldHansen.dk
CVR: 29270333
Antal ansatte: 1
Etableringsår: 2006

Profil

Kommunikationsrådgiver og -journalist Lise Evald Hansen hjælper jer til god mailkultur via online-træning, workshops og foredrag. Forfatter til bogen "Vejen til god mailkultur". Start eventuelt med en analyse af jeres mailkultur, så I kan få svaret på, hvor galt står det til, og hvor effekten af en indsats vil være størst. Som del af analysen får I Lises bud på hvordan, I bedst arbejder videre.

Derfor er det en god idé at arbejde med jeres brug af mails:

Spild af tid - der er rigtig mange overflødige mails i omløb. En typisk kontoransat får 50-100 mails hver dag, chefer endnu flere. Undersøgelser viser, at hver medarbejder nemt bruger omkring ½ time på overflødige mails – hver dag. Det koster både arbejdstid og penge.

Stress – mail-pressede medarbejdere bliver let stressede, blandt andet fordi arbejdstid og fritid flyder sammen. Stressklinikker melder, at cirka en tredjedel af tilfældene er SmartPhone-stress.

Mange fejl – mail-pres medfører større risiko for forsvundne mails, forkert arkivering og mails, der sendes forkert. Samtidig tager det omkring et minut at nå det tidligere koncentrationsniveau efter en mail-afbrydelse, så risikoen for at lave deciderede fejl i arbejdet forøges også.

Misforståelser – det er svært at kommunikere på skrift. Oven i er haste-mails ofte mindre gennemarbejdede, svære at forstå og lidt hårde i tonen. Det kan medføre dårligt arbejdsmiljø og optrapning af mail-konflikter både internt og med samarbejdspartnere.

Mindre professionelt ry – arbejdspladsens omdømme er på spil, hver gang en mail forlader huset. I dag risikerer mails at ende både i arkivet, i retten og på forsiden af Ekstra Bladet. Det stiller krav.

Referencer

”Gode input, gode snakke og gode værktøjer.”
                                                                 - Direktør Hans Jeppesen

”Jeg var slet ikke klar over, at der var så meget i det med mails.”
                                                                 - Afdelingsleder

 

”God investering på grund af godt udbytte i form af både praktiske værktøjer og uddybning af hvordan og hvorfor.”
                                                                 -Leder Thomas Grøndahl

 

    

”Foredraget gav os både inspiration og gode råd om, hvad den enkelte medarbejder og arbejdspladsen som helhed kan gøre for at få en bedre mailkultur."

- Afdelingschef Inge Bendixen