TR VVS-Teknik A/S

Lejrevej 10
4320 Lejre
Telefon: 46496001
Email: tr@trvvsteknik.dk
Hjemmeside: http://www.trvvsteknik.dk
CVR: 32278035
Antal ansatte: 8
Etableringsår: 2006

Profil

TR VVS-Teknik A/S
TR VVS-Teknik A/S er en mindre virksomhed med mange års erfaring inden for VVS, varmepumper, pillefyr & gas installationer samt blikkenslagerarbejde.

Kvalitet er et nøgleord og vi leverer et godt stykke håndværk med flot finish. Vi rydder op efter os selv, og for os er det vigtigt at overholde aftaler.

TR VVS Teknik er den specialist, du har brug for, når du skal have løst en vvs-opgave eller have udført blikkenslagerarbejde. Du får et godt tilbud og al den rådgivning og information, du har brug for af vores dygtige medarbejdere.

God service og højt kvalitetsniveau

Du vil opleve, at vi aldrig går på kompromis med hverken kvalitet, materialer eller vores kunders eller medarbejderes sikkerhed. De leverandører, vi benytter, er alle anerkendte virksomheder, der kun leverer godkendte materialer.

Din garanti er vores medlemskab af Tekniq.

Som medlem af TEKNIQ giver vi vores kunder en betryggende sikkerhed og garanti for det arbejde vi udfører.

TEKNIQ har nemlig etableret Dansk VVS Garanti, der er en garantiordning for VVS-arbejder.

Garantiordningen har til formål at sikre, at en privat forbruger, der får medhold i en sag ved Ankenævnet for Tekniske Installationer, får kendelsen opfyldt, hvis installatøren ikke kan eller vil opfylde en kendelse. Ankenævnets formål er at medvirke til en nem, hurtig og billig løsning af uoverensstemmelser mellem private kunder og VVS-installatører.

Garantiordningen gælder kun for arbejder, der er udført af medlemmer af Dansk VVS. Se derfor for en sikkerheds skyld efter Dansk VVS Garanti-mærket eller spørg installatøren.

Privat eller erhverv? Du får altid gavn af vores erfaringer, og vi giver dig med glæde et uforpligtende tilbud.

Kontaktpersoner

Navn Stilling Telefon Email
Birgitte Pedersen Teknisk Korodinator 46496001 tr@trvvsteknik.dk
Timm Rytkjær Ejer / Aut. vvs installatør 46496001 tr@trvvsteknik.dk

Referencer

Energireniovering af varme installtioner