Vektropol

Merianhaven 8
4330 Hvalsø
Telefon: 25342772
Email: info@vektropol.dk
Hjemmeside: https://vektropol.dk
CVR: 31391237
Antal ansatte: 1
Etableringsår: 2019

Profil

Vektropol er et grafisk bureau der leverer visuel branding til virksomheder i alle størrelser. Fra det unikke logodesign til den komplette visuelle identitet der for alvor skaber troværdighed om jeres brand.

LOGODESIGN:
Få et unikt firmalogo som skaber stolthed internt og troværdighed udadtil. Et logodesign er kendetegnet/varemærket for jeres virksomhed, og jeg laver altid logodesign med fokus på at det skal være enkelt, tidsløst og ramme målgruppen.

WEBDESIGN:
Jeg laver webdesign og hjemmesider i høj kvalitet, hvor der er fokus på godt design og brugervenlighed. Responsivt design, SEO, hastighedsoptimering, backup og sikkerhed er altid en del af pakken, og jeg tilbyder naturligvis også en serviceaftale hvor du altid er sikker på at dit websites helbred intakt.

VISUEL IDENTITET:
En visuel identitet er en komplet grafisk pakke der indeholder design af logo, design af tryksager, webdesign, valg af farver, skrifttyper og meget mere. Det er det optimale valg der sikrer en komplet rød tråd i jeres udtryk.

DESIGNMANUAL:
Designmanualen sikrer at jeres grafiske udtryk altid bliver overholdt - uanset om I arbejder med det internt, eller om I benytter et eksternt bureau. I designmanualen er der samlet alle emnerne fra jeres visuelle identitet, med klare retningslinjer for brugen af dem.

TRYKSAGER:
Jeg designer tryksager i alle former. Fra visitkort til merchandise, og fra store skilte og bannere til brochurer og brevlinjer. Jeg samarbejder endvidere med diverse trykkerier, så du kan få dine tryksager leveret og klar til brug.

------

Jeg har mere end 15 års erfaring med web og grafisk design. Hos mig får du verdensklasse service - uanset hvor stor og hvilken type virksomhed du repræsenterer. Priserne er fornuftige og er holdt på et leje hvor de fleste kan være med.

Gennem tiden har jeg løst opgaver for bl.a.: DTU, KODA, Kræftens Bekæmpelse, Aller CP, MicroBak, AM Advokater, Spitz, Beredskabsstyrelsen samt flere udenlandske kunder såsom Rubiks og NTN-SNR.

Se meget mere om Vektropol og ydelserne på hjemmesiden.

Kontaktpersoner

Navn Stilling Telefon Email
Christian Cortsen Indehaver 25342772 info@vektropol.dk

Referencer

Jeg tilbyder logodesign til både iværksættere, mindre og større virksomheder i både ind- og udland.

Jeg har i snart 20 år designet logoer til 300+ virksomheder, og jeg ved hvor stor forskel det rigtige logodesign kan betyde for virksomheder i forhold til generelt branding og troværdighed.

Min stil som logo designer er minimalistisk og tidsløs, for det er vigtigt at logoet ikke kun virker nu og her, men også om 5 og 10 år. Derfor styrer jeg som oftest udenom trends og diverse effekter, så du som kunde er sikker på at få et langtidsholdbart produkt.

Se masser af eksempler og meget mere info på min hjemmeside.

Jeg er erfaren webdesigner, og har gennem tiden blandt andet lavet opgaver for KODA, DTU, Monday og mange flere.

Hos mig får du en WordPress hjemmeside der er optimeret med lækkert design, hastighed og sikkerhed, og jeg tilbyder naturligvis at fungere som webmaster efter din nye hjemmeside er gået i luften.

Som webdesigner har jeg lavet mere end 100 hjemmesider, og administrerer i dag ca. 40 websites hvor jeg dagligt står for diverse opdateringer, backups m.v.

Læs mere om webdesign og hvad du får som kunde lige her.

Jeg tilbyder grafisk design til virksomheder såsom visitkort, brochurer, designmanualer, skilte, visuelle identiteter og meget mere.

Jeg har gennem årene lavet en lang række opgaver for virksomheder. Alle med det til fælles at de har en rød tråd der passer til virksomhedens udtryk, så man ikke er i tvivl om afsenderen.

Har du brug for en grafisk designer til diverse opgaver, så tag et kig på min side og se hvad jeg kan tilbyde.

Har du brug for et firmalogo, så er jeg muligvis den du leder efter.

Jeg har designet flere hundrede firmalogoer gennem snart to årtier, og jeg går altid efter at skabe noget der er genkendeligt, som dine kunder vil huske og forbinde med dit firmas produkter eller services.


Jeg har lavet hjemmeside til Maria Lau der er sexolog og parterapeut i Roskilde og Skibby.

Maria tilbyder bland andet hjælp til parforhold, og foruden hendes uddannelse indenfor sexologi og parterapi, er hun uddannet sygeplejerske.

Hjemmesiden er designet i rolige, varme og optimistiske farver og med masser af personlighed i form af billeder af Maria.

Tag et kig på Marias hjemmeside og bliv blandt andet klogere på parterapi her.