Vektropol

Merianhaven 8
4330 Hvalsø
Telefon: 25342772
Email: info@vektropol.dk
Hjemmeside: https://vektropol.dk
CVR: 31391237
Antal ansatte: 1
Etableringsår: 2019

Profil

Vektropol er et grafisk bureau der leverer visuel branding til virksomheder i alle størrelser. Fra det unikke logodesign til den komplette visuelle identitet der for alvor skaber troværdighed om jeres brand.

VISUEL IDENTITET:
En visuel identitet er en komplet grafisk pakke der indeholder design af logo, design af tryksager, webdesign, valg af farver, skrifttyper og meget mere. Det er det optimale valg der sikrer en komplet rød tråd i jeres udtryk.

LOGODESIGN:
Få et unikt firmalogo som skaber stolthed internt og troværdighed udadtil. Et logo design er kendetegnet/varemærket for jeres virksomhed, og jeg laver altid logodesign med fokus på at det skal være enkelt, tidsløst og ramme målgruppen.

WEBDESIGN:
Jeg laver webdesign og hjemmesider i høj kvalitet, hvor der er fokus på godt design og brugervenlighed. Responsivt design, SEO, hastighedsoptimering, backup og sikkerhed er altid en del af pakken, og jeg tilbyder naturligvis også en serviceaftale hvor du altid er sikker på at dit websites helbred intakt.

DESIGNMANUAL:
Designmanualen sikrer at jeres grafiske udtryk altid bliver overholdt - uanset om I arbejder med det internt, eller om I benytter et eksternt bureau. I designmanualen er der samlet alle emnerne fra jeres visuelle identitet, med klare retningslinjer for brugen af dem.

TRYKSAGER:
Jeg designer tryksager i alle former. Fra visitkort til merchandise, og fra store skilte og bannere til brochurer og brevlinjer. Jeg samarbejder endvidere med diverse trykkerier, så du kan få dine tryksager leveret og klar til brug.

------

Jeg har mere end 15 års erfaring med web og grafisk design. Hos mig får du verdensklasse service - uanset hvor stor og hvilken type virksomhed du repræsenterer. Priserne er fornuftige og er holdt på et leje hvor de fleste kan være med.

Gennem tiden har vi løst opgaver for bl.a.: Kræftens Bekæmpelse, Aller CP, MicroBak, AM Advokater, Spitz, Beredskabsstyrelsen samt flere udenlandske kunder såsom Rubiks og NTN-SNR.

Se meget mere om Vektropol og ydelserne på hjemmesiden.

Kontaktpersoner

Navn Stilling Telefon Email
Christian Cortsen Indehaver 25342772 info@vektropol.dk

Referencer

Logodesign lavet til byggefirmaet UNEO.

Et lille udvalg af logo design lavet til diverse virksomheder i 2020. 

Diverse eksempler på tryksager til virksomheder. 

Jeg tilbyder udfærdigelse af designmanual til virksomheder der vil have en rød tråd igennem deres design.

Se blandt andet billederne fra min opgave for Teknologisk Institut.

Hjemmeside lavet til FinViso - en virksomhed der beskæftiger sig med uvildig økonomisk rådgivning til private.

Hjemmesiden er lavet i WordPress i et design der både er moderne og som udstråler troværdighed. 

FinViso er blandt andet specialist i boligrådgivning, boligfinansiering og boligkøb.

Eksempler på webdesign jeg har lavet for diverse virksomheder.

For de virksomheder jeg laver webdesign til, tilbyder jeg endvidere en WordPress serviceaftale, hvor jeg står for at holde hjemmesiden i topform.