Vektropol

Merianhaven 8
4330 Hvalsø
Telefon: 25342772
Email: info@vektropol.dk
Hjemmeside: www.vektropol.dk
CVR: 31391237
Antal ansatte: 1
Etableringsår: 2019

Profil

Vektropol er et mindre men effektivt digitalt bureau med store kompetencer indenfor grafisk design (logodesign, tryksager m.v.), design af hjemmesider (webdesign) og søgemaskineoptimering, rådgivning om markedsføring og udfærdigelse af markedsføringsplaner samt fotografering til både erhverv og private.

Formålet med Vektropol er at tilbyde kunder en helstøbt løsning, med 360 graders markedsføring af deres virksomhed. I stedet for at have et bureau til hver gren af markedsføringen, kan man her nøjes med ét bureau der kan stå for det hele, og som kan sørge for en klar rød tråd igennem hele arbejdet.

Nye hjemmesider bliver lavet i WordPress i responsivt design, så hjemmesiden virker optimalt på både PC'ere, tablets og smartphones. Søgemaskineoptimering og sikkerhed er altid inkluderet i arbejdet, så potentielle kunder finder hjemmesiden. Søgemaskineoptimering (SEO) inkluderer både on-page og ekstern SEO, linkbuilding, hastighedsoptimering samt optimering af tekst og billeder.

Vektropol tilbyder også design af logos samt alt indenfor tryksager. Logodesign bliver lavet i vektor-filer så designet kan trykkes på alt fra kuglepenne til store skilte. Indenfor tryksager tilbyder Vektropol design af alt fra papirvarer til bil-deko og merchandise.

Rådgivning om markedsføring er et tilbud til virksomheder der har brug for mere synlighed, og ikke mindst et forspring i forhold til konkurrenten. Udfærdigelse af marketingstrategier der tager udgangspunkt i markedet, i budgettet og ikke mindst i den tidsmæssige formåen, er også en service som Vektropol tilbyder.

Sidst men ikke mindst tilbyder portrætfotografering, erhvervsfotografering og reportagefotografering til erhverv og magasiner.

Læs meget mere om det digitale bureau Vektropol på hjemmesiden.

Kontaktpersoner

Navn Stilling Telefon Email
Christian Cortsen Indehaver 25342772 info@vektropol.dk