Vivianne Guillaumon Kropsterapeut

Lejrevej 90
4320 Lejre
Telefon: 51526649
Email: kontakt@vgkropsterapeut.dk
Hjemmeside: https://www.vgkropsterapeut.dk
CVR: 41066997
Antal ansatte: 1
Etableringsår: 2020

Profil

Vivianne Guillaumon Kropsterapeut tilbyder Body SDS behandling.

Body SDS er en forkortelse for Body Self Development’s System. Det er et danskudviklet behandlingssystem, som fokuserer på at skabe gennemstrømning i kroppen og forløse både fysisk og psykisk spændinger.

Det handler om en avanceret massageteknik, hvor der arbejdes med pulsering og åndedrættet. Gennem pulserende massageteknikker, ledbevægelser, åndedrætsteknikker og aku- og zonetryk frigøres spændinger og blokeringer, så kroppen får mulighed for at vende tilbage til en mere optimal og selvhelbredende tilstand.

Jeg arbejder med en holistisk tilgang til kroppen, dvs. at den tage helheden i betragtning. Det ser på kroppen som helhed – både psykisk, fysisk og mentalt. Dermed hænger krop og sind sammen og er påvirket af hinanden. Alt hvad vi oplever af smerte, stress og ubehag sætter sig som spændinger i kroppen, og når vi får løsnet op for disse spændinger, kan vi udvikle os både fysisk og psykisk.

Jeg inddrager somme tider også healing i mine behandlinger. Energiarbejde eller ”healing” kan i samspil med de øvrige behandlingsteknikker have meget positiv og kraftfuld effekt.

Kontaktpersoner

Navn Stilling Telefon Email
Vivianne Guillaumon Thomsen Kropsterapeut uddannet ved body SDS 51526649 kontakt@vgkropsterapeut.dk